PROFILI I KOMPANISË

    inde-rreth-ne

Pajisjet automatike të qepjes TOPSEW Co,.Ltd është një makinë qepëse profesionaleprodhues, i cili angazhohet në kërkimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e makinave qepëse automatike.Që nga viti 2014, kompania është rritur nga një makinë qepëse me një model të vetëm, prodhues makine xhepi në një kompani të pjekur dhe të plotë të prodhimit të veshjeve me një ndalesë.

Topsew Automatic Sewing Equipment Co., Ltd.

Topsew Automatic Sewing Equipment Co., Ltd.

Në gusht 2019, për të përmbushur më shumë kërkesa të tregut, kompania jonë dhe njësitë tona të vëllezërve financuan dhe bashkëpunuan së bashku për të hapur dy punishte kërkimi dhe zhvillimi dhe prodhimi në Zhejiang dhe Jiangsu, duke i bërë produktet tona më të specializuara dhe të larmishme.

Punishte e re, sherbim i cilesise se larte
Ne jemi të ngazëllyer të njoftojmë se kompania jonë ka zgjeruar zyrtarisht kapacitetin e saj të prodhimit tek unë...
Përmbledhje e Raportit Vjetor të Punës 2023 të Shoqatës së Makinerive të Qepjes së Kinës