Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • A hot sale machine: automatic pocket welting machine

    Mesin sing adol panas: mesin welting kanthong otomatis

    Buruh bakal dadi paling larang ing mbesuk. Otomatisasi ngatasi masalah manual, dene digitalisasi ngatasi masalah manajemen. Manufaktur cerdas minangka pilihan sing paling apik kanggo pabrik. Mesin welting kanthong otomatis kita, 4 arah sekaligus lempitan, lempitan lan sewing ...
    Waca liyane
  • Opportunity for laser pocket welting machine in 2021

    Kesempatan kanggo mesin las laser saku ing taun 2021

    Sawise industri mesin jahit ngalami "sepi" ing taun kepungkur, taun iki pasar ngasilake pemulihan sing kuat. Pesenan pabrik kita terus saya tambah lan kita jelas ngerti pasar kasebut pulih. Sanalika, pasokan spar hilir ...
    Waca liyane
  • The Savior of clothing factory: Automatic high speed pocket setter

    Juruwilujeng pabrik sandhangan: Setter saku kanthi kecepatan tinggi otomatis

    Setter saku TS-199 minangka mesin jahit otomatis kanthi kecepatan tinggi kanggo njahit kanthong pakean. Mesin setter kanthong iki nduweni presisi sewing sing dhuwur lan kualitas stabil. Yen dibandhingake karo produksi manual tradisional, efisiensi kerja ditambah 4-5 kali. Siji ...
    Waca liyane
  • World First: Automatic Laser Pocket Welting Sewing Machine

    Pisanan Donya: Mesin Jahit Kancing Laser Saku Otomatis

    Apa sampeyan isih kuwatir ora golek tenaga kerja trampil? Apa sampeyan isih kuwatir mundhak biaya tenaga kerja? Apa sampeyan isih kesusu supaya pesenan rampung? Apa sampeyan isih keganggu karo kerumitan lan lambe njahit zipper kanggo kanthong? Perusahaan kita bubar ...
    Waca liyane
  • Melt blown production

    Ngilangi produksi diunekake

    Perusahaan wis nggawe bangunan pabrik anyar lan nambah 20 lini produksi sing dilebur, kanthi produksi saben dina 15 ton. Saiki kita duwe tim teknis sing kuat, nyukupi kabutuhan macem-macem negara kanggo macem-macem PENGGUNAAN topeng miturut macem-macem kebutuhan pelanggan sing beda kanggo ...
    Waca liyane
  • Non-woven fabric and melt blown fabric production

    Kain tanpa tenunan lan produksi kain sing diencerke

    Perusahaan kita kerja sama karo Ngowahi kain non-anyaman Co, Ltd kanggo nambah lini produksi. Saiki output saben dina kain sing ora ditenun yaiku 10 ton, lan output kain sing diunekake lebur yaiku 3 ton. Dipriksa kanthi ketat ing kabeh bahan baku, berorientasi Kualitas saka bahan dasar nganti masterbatch.
    Waca liyane
  • Mask Producting Shop

    Toko Produksi Topeng

    Nalika coronavirus parah ing China, perusahaan kami nampa instruksi saka pamrentah kanggo ngasilake mesin topeng lan topeng. Perusahaan kita uga kanthi cepet ngatur tenaga teknis kanggo nindakake P&P lan produksi. Topeng sing diprodhuksi wis tekan standar paling dhuwur ing indu ...
    Waca liyane
  • Topsew Automatic Sewing Equipment Co., Ltd.

    Topsew Otomatis Sewing Equipment Co., Ltd.

    Nganti pungkasan taun 2019, kita duwe mesin setter saku lengkap, mesin jahit pola bartack, mesin jahit pola tipe Brother, mesin jahit pola Juki, snap Tombol, lan mesin pemasangan mutiara, lan mesin jahit otomatis liyane. 1. Mesin setter saku: 199 kanthong seri ...
    Waca liyane
  • In Middle Of Nov, We Went To America Agent For Automatic Pocket Training

    Ing Pertengahan Nov, Kita menyang Agen Amerika Kanggo Latihan Saku Otomatis

    Latihan kalebu: 1. carane nggawe program. 2. Cara ngowahi program kasebut. 3. cara ngganti klem lan nyetel mesin kanggo kanthong jins, sawise iku kita mulang cara ngganti klem lan nyetel mesin kanggo kanthong kaos. 4. Kepiye cara ngrampungake masalah nalika ...
    Waca liyane
  • In End Of Nov, 2019, We Went To Bangladesh Customer’s Factory For Automatic Pocket Setting Machine Training.

    Ing Pungkasan Nov, 2019, Kita Mbalik menyang Pabrik Pelanggan Bangladesh Kanggo Latihan Mesin Nyetel Saku Otomatis.

    Sadurunge nggunakake siji mesin wesi kanthong, banjur mesin setelan saku semi-otomatis. Saiki gunakake mesin setter kanthong gratis wesi otomatis, bisa ngirit tenaga kerja, lan wektu. Teknisi Pelanggan sinau banget. Nalika sinau, dheweke uga nggawe rekaman. Teknisi pancen pinter. Sawise sev ...
    Waca liyane