Lajme

 • Punishte e re, sherbim i cilesise se larte

  Punishte e re, sherbim i cilesise se larte

  Jemi të ngazëllyer të njoftojmë se kompania jonë ka zgjeruar zyrtarisht kapacitetin e saj të prodhimit për të përmbushur nevojat në rritje të klientëve në më shumë se 20 vende të botës.Me zyrtarin...
  Lexo më shumë
 • Përmbledhje e Raportit Vjetor të Punës 2023 të Shoqatës së Makinerive të Qepjes së Kinës

  Përmbledhje e Raportit Vjetor të Punës 2023 të Shoqatës së Makinerive të Qepjes së Kinës

  Më 30 nëntor, Konferenca e Industrisë së Makinerive Qepëse të Kinës 2023 dhe këshilli i tretë i Shoqatës së 11-të të Makinerive Qepëse të Kinës u mbajtën me sukses në Xiamen.Në takim, Zëvendëskryetari dhe Sekretari i Përgjithshëm Chen Ji ...
  Lexo më shumë
 • Precision inovativ: Makinë automatike për saldim me xhep lazer TS-995 Hyrje

  Precision inovativ: Makinë automatike për saldim me xhep lazer TS-995 Hyrje

  Prezantimi: Në industrinë e prodhimit dhe të tekstilit, përparimet teknologjike vazhdojnë të ndryshojnë mënyrën se si ne projektojmë dhe prodhojmë veshje.Makina automatike e saldimit me xhep lazer TS-995 është...
  Lexo më shumë
 • TOPSEW IN CISMA 2023

  TOPSEW IN CISMA 2023

  Më 28 shtator, Ekspozita katërditore e Kinës Ndërkombëtare e Makinerive dhe Aksesorëve të Qepjes 2023 (CISMA 2023) përfundoi me sukses në Qendrën e Ekspozimit Ndërkombëtar të Shanghait.Ekipi i TOPSEW ekspozoi katër nga makinat e teknologjisë më të fundit në këtë ekspozitë, i...
  Lexo më shumë
 • Ftesë për CISMA 2023

  Ftesë për CISMA 2023

  Ekipi ynë është i emocionuar të njoftojë ekspozitën tonë të ardhshme CISMA 2023 në SHANGHAI NEW INTL EXPO CENTER!Ftojmë përzemërsisht të gjithë klientët tanë të dashur, partnerët dhe kolegët e industrisë që të vizitojnë stendën tonë në këtë ngjarje spektakolare.TOPSEW Automatic Sewing Equipment Co., Ltd Kabina: W3-A45 Kjo ish...
  Lexo më shumë
 • Ekspozita në Bangladesh

  Ekspozita në Bangladesh

  Ekspozita më e madhe vjetore e makinerive qepëse në Bangladesh ka përfunduar me sukses.Kësaj radhe kompania jonë ekspozoi kryesisht një makineri të saldimit me xhepa lazer plotësisht automatik, e cila është një makinë më e re e veshjeve.Një makinë saldimi me xhep mund të shpëtojë 6 punëtorë, asnjë...
  Lexo më shumë
 • Shërbyer për tregun e Bangladeshit

  Shërbyer për tregun e Bangladeshit

  Të prekura nga ekonomia globale, industri të ndryshme janë prekur deri në një masë.Por një produkt i mirë do të kërkohet gjithmonë nga klientët në të gjithë botën, pavarësisht nga lloji i mjedisit të jashtëm që ndikohet.Në Kinë, për shkak të ndikimit të epi...
  Lexo më shumë
 • Si të kapni mundësitë e tregut jashtë shtetit nën epideminë

  Si të kapni mundësitë e tregut jashtë shtetit nën epideminë

  Me ndryshimet në politikat epidemike të vendeve në mbarë botën këtë vit, shkëmbimet ndërkombëtare kanë rifilluar gradualisht.Menaxhmenti i kompanisë së pari pa mundësitë në treg dhe filloi të përhapë burimet njerëzore të kompanisë në fushat kryesore të ...
  Lexo më shumë
 • Dorëzimi i vazhdueshëm

  Dorëzimi i vazhdueshëm

  Me krizën energjetike në Evropë dhe vazhdimin e luftës ruso-ukrainase, ekonomia globale ka qenë në një rënie dhe porositë jashtë shtetit për shumë fabrika kanë vazhduar të ulen.Sidoqoftë, kompania jonë përfitoi nga shkrirja plotësisht automatike e xhepit me lazer ...
  Lexo më shumë
 • Mbështetje për agjentët

  Mbështetje për agjentët

  Meqenëse funksioni i aparatit të shkrirjes së xhepit bëhet gjithnjë e më i fuqishëm dhe performanca bëhet gjithnjë e më e qëndrueshme, makina e shkrirjes së xhepit favorizohet gjithnjë e më shumë nga klientët brenda dhe jashtë vendit.Agjentët e Turqisë kërkuan sinqerisht kompaninë tonë të dërgonte personel...
  Lexo më shumë
 • Si të bëni një xhep të përsosur të shkrirë

  Si të bëni një xhep të përsosur të shkrirë

  Makina jonë e saldimit të xhepit është në treg për më shumë se 2 vjet, struktura dhe funksioni i makinës janë përmirësuar shumë pas testeve të shumta në treg.Aktualisht, makina e saldimit të xhepit mund të përshtatet me të gjitha llojet e pëlhurave, materialit të trashë, materialit mesatar, materialit të hollë, ...
  Lexo më shumë
 • Një makinë e shitjes së nxehtë: makinë automatike për saldim xhepi

  Një makinë e shitjes së nxehtë: makinë automatike për saldim xhepi

  Puna do të jetë më e shtrenjta në të ardhmen.Automatizimi zgjidh problemet manuale, ndërsa dixhitalizimi zgjidh problemet e menaxhimit.Prodhimi inteligjent është zgjidhja më e mirë për fabrikat.Makina jonë automatike e shkrirjes së xhepit, xhepi me 4 drejtime në të njëjtën kohë, me palosje dhe qepje...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2